Search

Toimitus

Teemme tuotteet tilausten mukaan.

Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-7 arkipäivää.

Tilausvahvistus toimitetaan tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Pidäthän sen
tallessa, sillä se toimii kuittinasi jatkossa esimerkiksi mahdollisten palautusten, tuotteiden vaihdon ja
reklamaatioiden yhteydessä.
Toimitamme toistaiseksi tuotteitamme vain kotimaahan (poislukien Ahvenanmaa).

Toimituskulut kotimaassa 6,90 € (Postin toimipiste/Smart Post automaatti, Matkahuolto). Yli 50€ tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja.

Huomaathan, että toimituksen noutamatta jättäminen noutopisteestä ei toimi tilauksen peruutuksena!
Noutamattomista lähetyksistä aiheutuneet palautus- ja käsittelykulut veloitamme asiakkaalta.
Emme vastaa kuljetuksen aikana tapahtuneista mahdollisista viivytyksistä.
Pyrimme pitämään verkkokauppamme saatavuustiedot ajan tasalla. Huomaathan, että ostoskorimme
ei valitettavasti ole varaava. Jos saatavuustiedoissa on tapahtunut virhe, olemme sinuun yhteydessä
henkilökohtaisesti.
Pidätämme oikeuden perua tilaukset, mikäli tuotetta ei ole saatavilla enää lainkaan tai tilauksen
toimittaminen ei ole mahdollista kohtuullisen ajan kuluessa. Palvelemme saatavuusongelmissa teitä
mielellämme lisää henkilökohtaisesti.

Palautus

Palautukseen liittyen ole yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@ihanaa.fi tai yhtedenottolomakkeen kautta.

Tuotteillamme on 14vrkn  palautusoikeus.  Asiakaspalautusten postikuluista vastaa asiakas. Tuotteen  noutamatta jättäminen Postista ei ole asiakaspalautus. 

Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa. Lisää tuotteiden mukaan nimesi ja yhteystietosi. Muista ottaa talteen postin kuitti palautuksesta, emme korvaa postin kadottamia paketteja, mikäli asiakkaalla ei ole esittää
kuittia lähetyksestä. 

Hyvitämme palautetut tuotteet 14 vrk sisällä niiden saapumisesta alkuperäisellä maksutavalla  Emme hyvitä palautusten postikuluja.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

MobilePay:

Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo:

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)

Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Ihanaa.fi Lasku

Ihanaa.fi lasku on käytössämme myös. Voit käyttää tätä maksutapaa joko ensisijaisena maksutapana vai jos Verifonen maksutapa on jostain syystä epäkunnossa.

Ihanaa.fi lasku on täysin kuluton. Tehtyäsi tilauksen, saat 24h kuluessa laskun sähköpostiisi. Maksettuasi laskun, lähetämme tilaamasi tuotteet sinulle.