Search

Sweet heart nallet kynttilä

4,90 

Määräalennus
Määrä Alennus Alennettu hinta
2 + 15% 4,17 

Tilaa 2 tai useampi ja saat 15% alennuksen!

Jaa Facebook
Jaa Whatsapp

Kuvaus

Ihanaa lämmön tunnelmaa!

 

 

 

 

Suloinen Sweet Heart Nallet kynttilä on romanttinen ja tunnelmallinen tapa tuoda rakkauden ilmapiiri kotiisi. Tämä lumoava kynttilä ei ole vain valaisin, vaan se on myös suloisten nallejen kera luotu sydämellinen taideteos, joka kutsuu jakamaan rakkauden hetkiä.

Tämä kynttilä on myös ihanteellinen lahja rakkaallesi tai läheiselle, symboloiden hellyyttä ja lämpöä. Sweet Heart Nallet kynttilä on valmis valaisemaan ja lämmittämään sydämiä kaikkina hetkinä, jolloin haluat juhlistaa rakkautta ja yhteisiä hetkiä.

Haluatko kynttilän eri värisenä?

Voit valita tuotteen värin tilausta tehdessäsi. Huomioi että tuotekuvien värit on suuntaa antavia! Todellinen väri saattaa hieman poiketa kuvassa näkyvästä väristä.

Tilaa useampi kynttilä ja säästä!

Kun tilaat kaksi tai useamman tuotteen, saat loppusummasta 15% alennusta!

 

Korkeus: 4,5cm

Materiaali: Steariini 50% ja Parafiini 50%

Tuotteemme valmistetaan tilausten mukaan koska pyrimme välttämään hävikkiä ja haluamme tehdä tuotteen käsityönä toiveidesi mukaan juuri Sinulle! Toimitusaikamme näin ollen vaihtelee 3-7 arkipäivän välillä. 

 

Muista aina ettet jätä kynttilää valvomatta palamaan! Varmista että kynttilä on palamattomalla alustalla, eli älä laita sitä esimerkiksi suoraan pöydälle! Poista etiketti ennen polttamista.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , , ,